Ga naar content

Zo doet Doeko het
De exacte stappen die wij voor u nemen

Met vakmanschap alleen ben je er nog niet. Beheersing van het hele voortbrengingsproces is essentieel voor het perfecte gereedschap voor uw product. We leggen u graag uit hoe dit proces werkt.

Stap 1: Risicoanalyse

Het liefst kijken we mee vanaf het begin van uw productontwerp. Want met een slim ontwerp kunnen we het productieproces zo efficiënt mogelijk maken. En dat hangt soms al af van een honderdste millimeter. Daarom maken we op basis van calculaties een voorspelling hoe het materiaal zich zal gedragen gedurende het productieproces.

Stap 2: Ontwerp

We stellen ons steeds de vraag hoe uw product zo simpel mogelijk geproduceerd kan worden, zonder concessies te doen aan uw wensen. Ons team engineers en tekenaars ontwerpt en schaaft bij op basis van uw feedback tot we het definitieve ontwerp van uw gereedschap hebben.

Stap 3: Maakproces

Nadat onze CAM engineers de CAD modellen vertaald hebben naar nummerical control, start de productie op de machines. Dit gebeurt 24 uur per dag in onze gerobotiseerde en geklimatiseerde werkplaats. Hooggekwalificeerde technici zetten de onderdelen van uw gereedschap in elkaar.

Stap 4: Kwalificatie

We bepalen de variabelen die de meeste invloed hebben op de kwaliteit van het product en bekijken het effect van deze variabelen in verschillende waarden. Zo kunnen we heel nauwkeurig het werkvenster bepalen dat de beste kwaliteit van het product garandeert.

Stap 5: Nazorg

Voor ons is het boek nog niet dicht als het gereedschap met ingebouwd digitaal geheugen, waarop bijvoorbeeld het slijpschema en de EBOM af te lezen zijn, bij u geleverd is. We bieden u namelijk een volservicecontract als u dat wilt, maar ook zonder staan we elke dag voor u klaar natuurlijk.

Jarenlange ervaring

In de afgelopen 55 jaar heeft Doeko zich ontwikkeld tot een hypermodern bedrijf. Onze klanten zijn wereldwijd gevestigd en zijn actief in allerlei industrieën.

ISO 9001:2015

Doeko is uiteraard ISO gecertificeerd, namelijk ISO 9001:2015