Ga naar content

Werken bij Doeko
vind een baan in de techniek

Kom ons team versterken

Heb jij passie voor techniek en ben je een beetje vakidioot? Wil jij straks, net als wij, ook elke dag met plezier naar je werk? Bekijk dan ons aanbod en solliciteer.

Staat er nou geen functie open die aansluit bij jouw wensen, maar denk je wel dat je hier thuishoort? Stuur dan een open sollicitatie met wie jij bent, wat je zoekt en waarom jij bij Doeko aan het werk zou moeten! Wie weet hebben we wel een mooie plek in ons team.

Werken met passie

Doeko Hightech Tooling blijft groeien en daarom zijn we altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Sta je voor een nieuw begin in je carrière, dan kunnen wij je een loopbaan bieden in een innovatieve organisatie met een no-nonsense houding. En belangrijker nog: bij ons krijg je alle mogelijkheden om verder te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Stuur je open sollicitatie

Niet gevonden waar je naar op zoek bent, maar ben je er wel van overtuigd dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren? Stuur dan ons je cv met een korte motivatie waarom jij bij ons zou moeten komen werken. We kunnen je helaas niet meteen een baan beloven, maar zodra er een vacature is die bij jouw profiel past, nemen we direct contact met je op.

“Ben je enthousiast geworden van ons verhaal?
Groei dan mee met Doeko High Tech Tooling!”
Bart & Gertjan van Doesburg

Op zoek naar een stageplek

Wij geloven in de toekomst en daarom staan we altijd open voor enthousiaste stagiaires en afstudeerders die verder willen in de techniek. Als student werktuigbouwkunde, industriele automatisering, mechatronica en verspaningstechnologie kun je bij ons werkervaring opdoen in een groeiend bedrijf. Om goede begeleiding en een uitdagende leerplek te bieden hebben we goede contacten met de vakopleiding techniek, HAN, Avans & Fontys Hogescholen, het Technovium en ROC Rijn-IJsel.


Ga de uitdaging aan!

Dus ben jij op zoek naar een stage waarin je dieper in kunt gaan op onze techniek, dan ben je bij Doeko aan het juiste adres​! Het enige dat we van je vragen is om ons te vertellen waarom je bij ons wilt werken en wat je voor ons zou kunnen betekenen. We kunnen je helaas niet altijd een plek garanderen, maar als er een passende plek voor je bij zit dan weten wij je te vinden.

Bekijk hier ons leertraject Verspaner