Ga naar content

Vacature Productieplanner

Krijg jij energie van het opstellen en optimaliseren van haalbare en stabiele planningen in een high-tech omgeving en zie jij het als een uitdaging om deze planningen te realiseren? Heb je affiniteit met of ervaring in de technische branche? Dan hebben wij bij Doeko B.V. een mooie baan voor jou! Doeko B.V. groeit verder, dus wij breiden uit.

Wie zijn wij?

Bij Doeko B.V. in Weurt is bijna iedereen pietje-precies en de meesten zijn toch een beetje vakidioot. We houden ons graag bezig met het creëren van samenstellingen die zich kenmerken door een combinatie van nauwkeurigheid en complexiteit. Doeko B.V. maakt al meer dan een halve eeuw stempels, matrijzen, fijnmechanische componenten en -modules, vooral voor de verpakking, automotive-, semiconductor- en medische industrie. Zusteronderneming Ox-id B.V. is gespecialiseerd in de uitwerking en ontwikkeling van innovatieve concepten. Bij ons zijn 50 medewerkers en 25 robots in dienst.

Bedrijfscultuur

Wij zijn wat je noemt een typisch familiebedrijf. We hebben een open sfeer, kennen elkaar goed en hebben een no-nonsense houding.

Wat ga je bij ons doen?

De productieplanner is verantwoordelijk voor het plannen van machines, mensen en materialen om zo uiteindelijk voor een tijdige levering van orders te zorgen. In overleg met de afdeling sales en logistiek maak je de productie en assemblageplannen, rekening houdend met levertijd, beschikbaarheid van machines, mensen en materialen. Je signaleert problemen en tekorten op de verschillende afdelingen en doet in overleg met de afdelingsverantwoordelijke voorstellen om tot een oplossing te komen. Je informeert de afdeling verkoop, na ruggenspraak met de productie, wat de eventuele gevolgen / oplossingen zijn (deellevering / later leveren). Tenslotte werk je aan de gegevensverwerking en informatieverstrekking in ons ERP pakket en biedt je ondersteuning bij het optimaliseren van de logistieke processen en planningsparameters.

Wat moet je kunnen, hebben en willen?

• Ruime technische en bedrijfskundige kennis tot uitdrukking komend in een afgeronde opleiding HBO bij voorkeur technische bedrijfskunde / Supply Chain Management.
• Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands en Engels; Duits is een pré).
• 4 tot 5 jaar relevante werkervaring bij voorkeur opgedaan in een vergelijkbare functie is een pré.
• Je werkt zelfstandig en in teams, je bent resultaat gedreven, analystisch ingesteld, accuraat, energiek, innovatief, en flexibel
• Je bent een pietje-precies, zoals wij (bijna) allemaal.
• Je bent goed in overzicht houden.
• Je denkt vooruit en je bent leergierig.

Wat kunnen wij je bieden?

• Een uitdagende fulltime job (40 uur per week), waarin je je kunt blijven ontwikkelen.
• Een marktconform salaris.
• We beginnen met een jaarcontract en als het bevalt, zijn we voornemens om onze samenwerking voort te zetten.
• 27 vakantiedagen en nog eens 13 ADV-dagen.
• We hanteren de cao Metalektro.
• Je kunt starten tussen 7.00 uur en 9.00 uur en hebt dan een werkdag van 8 uur. Doeko B.V. houdt rekening met wat bij jou en je privésituatie past.
• De mogelijkheid om zowel interne als externe opleidingen te volgen.
• We hebben een van de mooiste kantines met buitenplaats van Nederland.
• Je komt te werken in een leuk, jong en dynamisch team. We innoveren continu. Zo werken wij met 25 robots, een ontwikkeling waar wij trots op zijn.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en zie jij jezelf met ons mooie bedrijf meegroeien? Top! Stuur dan je motivatiebrief en cv naar vacature@doeko.nl. We vinden passie voor het vak en de wil om te leren belangrijker dan ervaring op papier, dus hou je niet in als je twijfelt of je past bij de functie.

Over de procedure het volgende. We hebben geen deadline. Heb je gesolliciteerd en denken wij dat je de juiste kandidaat bent? Dan nemen we direct contact met je op om je wat aanvullende vragen te stellen. Onze lijnen zijn kort, dus we laten je snel daarna weten of we elkaar willen gaan ontmoeten. Bij de eerste kennismaking zullen Joris de Vaan (Supply Chain Manager) en Bart van Doesburg (COO) aanwezig zijn. We zullen je dan ook een rondleiding geven door onze moderne werkplaats. We hopen iets van je te horen, want we hebben je nodig. Tot snel!