Ga naar content

Vacature (allround) CNC Frezer

 

Krijg jij energie van precisieonderdelen maken, werken met hoognauwkeurige en moderne machines, terwijl iedere keer de moeilijkheidsgraad stijgt? Is CAM software voor jou bekend terrein óf wil je je hierin verder ontwikkelen? Dan hebben wij bij Doeko B.V. een mooie baan voor jou! Doeko B.V. groeit verder, dus wij breiden uit.

Wie zijn wij?

Bij Doeko B.V. in Weurt is bijna iedereen pietje-precies en de meesten zijn toch een beetje vakidioot. We houden ons graag bezig met het creëren van samenstellingen die zich kenmerken door een combinatie van nauwkeurigheid en complexiteit. Doeko B.V. maakt al meer dan een halve eeuw stempels, matrijzen, fijnmechanische componenten en -modules, vooral voor de verpakking, automotive-, semiconductor- en medische industrie. Zusteronderneming Ox-id B.V. is gespecialiseerd in de uitwerking en ontwikkeling van innovatieve concepten. Bij ons zijn 50 medewerkers en 25 robots in dienst.

Bedrijfscultuur

Wij zijn wat je noemt een typisch familiebedrijf. We hebben een open sfeer, kennen elkaar goed en hebben een no-nonsense houding.

Wat ga je bij ons doen?

 

Je werkt op de freesafdeling van onze hypermoderne werkplaats aan complexe werkstukken. Er zijn veel verschillende bewerkingen zoals CNC draaien en frezen, draad- en zinkvonk-eroderen, vlak-, profiel- en rondslijpen, bankwerken en montage.
Hier werk je ook nog eens met een grote diversiteit aan materialen en diverse gereedschapstalen met nauwkeurigheden kleiner dan 5 µm. Het is dus superbelangrijk dat jij ook secuur bent.
Je werkt met meerdere geavanceerde machines en apparatuur. Die bedien je, stel je in en programmeer je met CAM ESPRIT.
In de voorbereiding van het proces vertaal je zowel eenvoudige als complexe tekeningen/3D-files naar CAM programma’s met behulp van ESPRIT. Ben je hiermee bekend, maar nog geen PRO? Geen probleem, de wil om te leren en ontwikkelen vinden wij belangrijker en daar maken wij ook tijd voor vrij.
Als het gaat om de uitvoering span jij de producten op en ben jij verantwoordelijk voor het instellen van de machine- en gereedschappen. Dit volgens de normen die van tevoren zijn vastgesteld.
Je start het programma op en volgt het nauwlettend. Daarbij vinden we het belangrijk dat jij stuurt op zoveel mogelijk betrouwbare, bemande spiluren.
Je voert tussentijds de kwaliteitscontroles uit.
Voor eindcontrole zet je meetmiddelen in, zoals een 3D-meetmachine. Deze is door een collega voorbereid voor seriematige productiecontrole. De samenwerking maakt het prettig werken.
• Documenteren behoort tot jouw taken. Het vastleggen van o.a. gereedschapslijsten, spanmiddelen, programma’s en onderhoudsschema’s hoort erbij. Meetwaardes leg je vast in meetrapportages.
We hopen natuurlijk allemaal op zo min mogelijk storingen en daarom voer je preventief onderhoud uit. Als er dan toch kleine storingen zijn in de machine, dan los jij ze op.

 

Wat moet je kunnen, hebben en willen?

 

Op nummer 1 staat passie voor het vak! Want dan pas je bij ons. Je gaat werken aan stukken met een hoge complexiteit en met uitdagende diversiteit aan materialen. Dit zie je als een uitdaging!
Je hebt een ´vakopleiding verspaning´ of een BBL of BOL4 opleiding ´allround verspaner´ afgerond.
Uit jouw cv blijkt dat jij een achtergrond hebt in fijnmechanica.
Het is een pre als je ervaring hebt met ESPRIT CAM. Je bent handig met computers en machines. Dit vind je super interessant en de wil om je hierin te blijven ontwikkelen vinden we belangrijk.
Het kan zijn dat we je bij drukte vragen om extra te komen werken in de avond. Dit vind je geen probleem. Dit geldt vanzelfsprekend als overwerk.
Qua vaardigheden, vragen we een goede communicatie van je. Je voert overleggen over werkmethodes, programma´s en de uitdagingen die je tegenkomt bij het verspanen. Ook bespreek je met de Meewerkend Voorman speciaal aan te schaffen gereedschap en het onderhoud van de machines.
Orde en netheid zijn voor jou vanzelfsprekend en dit draag je met plezier uit.
Je bent een Pietje Precies, zoals wij (bijna) allemaal. Nauwkeurig werken en minuscule details willen bestuderen, dat is jouw tweede natuur.

Wat kunnen wij je bieden?

 

Een uitdagende fulltime job (40 uur per week), waarin je je kunt blijven ontwikkelen.
Jouw werk omgeving is zeer netjes, schoon en rustig.
Een jaarcontract. We beginnen met een contract voor bepaalde tijd en als het bevalt zijn we voornemens om onze samenwerking voort te zetten.
Een van de mooiste kantines met buitenplaats van Nederland!
Je komt te werken in een gedreven, jong en hecht team. We zijn serieus in ons werk en nemen hierin graag onze verantwoordelijkheid.
We hanteren de cao Metalektro.
Een marktconform salaris.
27 vakantiedagen en nog eens 13 ADV-dagen.
Je kunt starten tussen 7.00 uur en 9.00 uur en hebt dan een werkdag van 8 uur. Doeko B.V. houdt rekening met wat bij jou past en jouw privésituatie.

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en zie jij jezelf met ons mooie bedrijf meegroeien? Top! Stuur dan je motivatiebrief en cv naar vacature@doeko.nl. We vinden passie voor het vak en de wil om te leren belangrijker dan ervaring op papier, dus hou je niet in als je twijfelt of je past bij de functie.

Over de procedure het volgende. Deze vacature staat nu doorlopend open want wij blijven groeien.

Heb je gesolliciteerd? Dan nemen we snel contact met je op om je wat aanvullende vragen te stellen. Onze lijnen zijn kort, dus we laten je snel daarna weten of we elkaar willen gaan ontmoeten. Bij de eerste kennismaking zullen zullen Bart van Doesburg en Harry Hendriks aanwezig zijn. We zullen je dan ook een rondleiding geven door onze moderne werkplaats. We hopen iets van je te horen, want we hebben je nodig!