Over Doeko

In de afgelopen 50 jaar heeft Doeko, dat gevormd wordt door een hecht team van vak-volwassen medewerkers, zich ontwikkeld tot een hypermodern bedrijf. De kernactiviteiten zijn onder te verdelen in Stempels, Matrijzen en Fijnmechanica. Onze klanten die wereldwijd gevestigd zijn, zijn actief in diverse branches zoals de verpakkings-, semiconductor- en de automotive industrie.

De kracht van ons bedrijf ligt in het hoge kwaliteitsniveau, precisie en het aanwezige specialisme op diverse vakgebieden. Een zeer compleet machinepark van topfabrikanten staat ons ter beschikking en ons succes wordt verklaard door de natuurlijke drang om continu te verbeteren.

Naast het vakmanschap is de beheersing van het voortbrengingsproces van evident belang. De (logistieke) bedrijfsvoering is middels een breed geïntegreerd ERP-systeem georganiseerd en wordt geborgd in ons kwaliteitsmanagementsysteem.

Wij staan graag voor u klaar en nodigen u uit voor een persoonlijke kennismaking met Doeko.

Historie

1964
J.A. van Doesburg richt Doeko op, een ontwerpbureau en fabrikant van (volg)stempels en diverse soorten mallen.

1985
Doeko gaat ook thermoform- en spuitgietmatrijzen voor met name dunwandige producten produceren.

1989
Dhr. Van Doesburg draagt de algemene leiding van het bedrijf over aan zijn zoon Gertjan.

Eind jaren ‘90
Doeko ontplooit weer een nieuwe activiteit: het produceren van fijnmechanische modules en componenten.

2013
Het pand wordt uitgebreid en er is een groot team vakkundige medewerkers in dienst. De kernactiviteiten zijn stempels, matrijzen en fijnmechanica. Deze drie takken zorgen gezamenlijk voor een goede positie in de wereldwijde markt. De derde generatie Van Doesburg staat inmiddels in de startblokken.

Missie & visie

Onze uitdaging is verder te gaan waar anderen ophouden. Het creëren van samenstellingen die zich kenmerken door de combinatie van nauwkeurigheid en complexiteit. Het toepassen van moderne be- en verwerkingstechnieken wat onze vakmensen inspireert de lat steeds hoger te leggen.

Wij blijven ons bewust bezig houden met de activiteiten waarmee het bedrijf ooit is gestart, het ontwerpen en fabriceren van hoogwaardige Stempels en Matrijzen om vanuit die expertise ook de markt voor fijnmechanische modules  te kunnen bedienen. Deze mix van activiteiten maakt Doeko  voor u de stabiele partner. 

 

Werken bij Doeko

Werken bij Doeko

Bekijk onze vacatures