Project Engineer / Werkvoorbereider (m/v)

Ben jij zelfstandig, innovatief en pro-actief en op zoek naar een brede en veelzijdige functie?

Doeko B.V. is producent van complexe, extreem nauwkeurige gereedschappen en componenten gevestigd in Weurt bij Nijmegen. Op ons vakgebied hebben wij in Nederland een toppositie verworven. Onze klanten zijn wereldwijd actief in diverse branches zoals thermoforming, verlichting, automotive, kunststofspuitgieten en micro-elektronica. Innovatie en kwaliteit staan op een hoog niveau. De kracht van ons bedrijf ligt in het specialisme op diverse vakgebieden zoals stempels, matrijzen en fijnmechanica.

Vanwege de groei van onze activiteiten zijn we voor de afdeling sales van Doeko op zoek naar een enthousiaste

Project Engineer / Werkvoorbereider

 

De werkzaamheden:

De afdeling sales is verantwoordelijk voor nieuwe en bestaande klanten en maakt tekeningen en calculaties op basis van input van klanten. Doelstelling van deze functie is het begeleiden van (grote) orders en projecten binnen de organisatie. Samen met de sales manager verricht je een intake van het project waarbij je klanten adviseert over de maakbaarheid van componenten. Op basis van tekeningen en klantgegevens stel je de calculaties op en werkt deze uit in offertes. Je bepaalt de leverdata, de projectplanning en de productiemethodiek in overleg met de productieleiding en stemt dit af met leveranciers en klanten. Je evalueert voor- en nacalculaties en stuurt bij waar nodig. Tenslotte werk je aan de administratieve afhandeling van orders en biedt je ondersteuning bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Wat vragen wij?

·      Ruime technische en bedrijfskundige kennis tot uitdrukking komend in een afgeronde opleiding HTS werktuigbouwkunde bij voorkeur voorafgegaan door MTS werktuigbouwkunde;

·      Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (NL, ENG, DUI);

·      4 tot 5 jaar relevante werkervaring bij voorkeur opgedaan in een vergelijkbare functie;

·      Je bent accuraat, werkt zelfstandig en in teams, energiek, innovatief, klant-servicegericht, flexibel, verantwoordelijkheid, praktisch en kwaliteitsbewust.

Wat bieden wij?

Werken bij Doeko is werken in een dynamische werkomgeving met een focus op voortdurende optimalisatie van proces en techniek. Wij zijn een informele organisatie met een directe, open cultuur waarin volop ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij bieden veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. De arbeidsvoorwaarden van Doeko  zijn zonder meer goed te noemen.

Belangstelling?

Interesse in deze fulltime functie? Stuur dan je Curriculum Vitae,  eventueel aangevuld met een korte toelichting, per mail naar vacature@doeko.nl. Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Lisanne van Doesburg op 024-6790750.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

terug naar vacatures

Direct solliciteren