Ga naar content

Vacature (allround) CNC Vonkverspaner

Is fijnmechanica jouw passie en zie jij het als een uitdaging om iedere dag weer met enorm veel precisie High Tech Tooling af te leveren en de beste resultaten te behalen? Ken je CAM ESPRIT door en door óf wil je je hierin ontwikkelen? Dan hebben wij bij Doeko B.V. een mooie baan voor jou! Doeko B.V. groeit verder, dus wij breiden uit

Wie zijn wij?

Bij Doeko B.V. in Weurt is bijna iedereen pietje-precies en de meesten zijn toch een beetje vakidioot. We houden ons graag bezig met het creëren van samenstellingen die zich kenmerken door een combinatie van nauwkeurigheid en complexiteit. Doeko B.V. maakt al meer dan een halve eeuw stempels, matrijzen, fijnmechanische componenten en -modules, vooral voor de verpakking, automotive-, semiconductor- en medische industrie. Zusteronderneming Ox-id B.V. is gespecialiseerd in de uitwerking en ontwikkeling van innovatieve concepten. Bij ons zijn 50 medewerkers en 25 robots in dienst.
 

Bedrijfscultuur

Wij zijn wat je noemt een typisch familiebedrijf. We hebben een open sfeer, kennen elkaar goed en hebben een no-nonsense houding.

Wat ga je bij ons doen?

Je werkt op de erodeerafdeling van onze hypermoderne werkplaats met veel verschillende bewerkingen zoals CNC draaien, CNC frezen, draad- en zinkvonk-eroderen, vlak-, profiel- en rondslijpen, bankwerken en montage.
Hier werk je met een grote diversiteit aan materialen en diverse gereedschapstalen met nauwkeurigheden kleiner dan 10 µm. Het is dus superbelangrijk dat jij ook secuur bent.
Jij bedient alle machines en apparatuur op de erodeerafdeling. Die programmeer je direct aan de machine en/of met CAM ESPRIT.
Jij bepaalt de vonkstrategieën en de benodigde hulp- en/of spangereedschappen.
Samen met de afdeling engineering ontwerp je elektrodes voor het zinkvonk proces.
Jij stuurt op zoveel mogelijk betrouwbare onbemande vonkuren.
Je voert zowel tussentijds als op het einde, kwaliteitscontrole uit met behulp van meetmiddelen (zoals micrometers, eindmaten, optische- en een 3D-meetmachine). Dat hoef je niet alleen te doen: dit is door een collega voorbereid en ingesteld. De samenwerking maakt het juist zo fijn werken.
• Documenteren behoort ook tot jouw taken. Het vastleggen van o.a. elektrodelijsten, spanmiddelen, programma’s en onderhoudsschema’s hoort erbij. Meetwaardes leg je vast in meetrapportages.
We hopen natuurlijk allemaal op zo min mogelijk storingen en daarom voer je preventief onderhoud uit. Als er dan toch kleine storingen zijn in de machine, dan los jij ze op.

Wat moet je kunnen, hebben en willen?

Allereerst heb jij passie voor het vak! Want dan pas je bij ons. Je gaat werken aan verschillende producten met een grote diversiteit aan materialen. Wij zijn hier trots op! Mocht je nog geen doorgewinterde vonkverspaner zijn, dan willen we je het vak leren. Het enige wat je dan nodig hebt is een technisch achtergrond en de mindset om te leren.
Je bent handig met computers en machines. Dit vind je heel interessant en de wil om je hierin te blijven ontwikkelen vinden we het allerbelangrijkste.
Basiskennis van en ervaring met CAM is heel erg welkom, maar is geen vereiste.
Werken met robots spreekt jou aan. De technologie blijft zich ontwikkelen en dat vind jij interessant en dit wil je inzetten in je job.
Je bent een Pietje Precies, zoals wij (bijna) allemaal. Nauwkeurig werken en minuscule details willen bestuderen, dat is jouw tweede natuur.
Storingsdiensten. Ja, je bent ertoe bereid om deze te hebben. Ze worden verdeeld onder vier collega’s. In de praktijk komt dat erop neer dat je gemiddeld één keer per week terugkomt, met een gemiddelde werktijd van 30 minuten. Dit wordt dan inclusief de reistijd, als overuren gezien.
Het is daarom praktisch als je op maximaal 30 minuten reisafstand van Weurt woont.
Uit jouw cv blijkt dat jij MBO werk- en denkniveau hebt met een technische achtergrond.

Wat kunnen wij je bieden?

Een uitdagende fulltime job (40 uur per week), waarin je je kunt blijven ontwikkelen.
De mogelijkheid om zowel interne als externe opleidingen te volgen.
Een superschone en geordende werkomgeving en misschien wel de mooiste kantine van het land.
We beginnen met een jaarcontractvoor en als het bevalt, zijn we voornemens om onze samenwerking voort te zetten.
Je komt te werken in een leuk, jong en dynamisch team. We innoveren continu en zo zijn we altijd in beweging.
We hanteren de cao Metalektro.
Een marktconform salaris
27 vakantiedagen en nog eens 13 ADV-dagen.
Je kunt starten tussen 7.00 uur en 9.00 uur en hebt dan een werkdag van 8 uur. Doeko B.V. houdt rekening met wat bij jou en je privésituatie past.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en zie jij jezelf met ons mooie bedrijf meegroeien? Top! Stuur dan je motivatiebrief en cv naar vacature@doeko.nl. We vinden passie voor het vak en de wil om te leren belangrijker dan ervaring op papier, dus hou je niet in als je twijfelt of je past bij de functie.

Over de procedure het volgende. Deze vacature staat nu doorlopend open want wij blijven groeien.

Heb je gesolliciteerd? Dan nemen we snel contact met je op om je wat aanvullende vragen te stellen. Onze lijnen zijn kort, dus we laten je snel daarna weten of we elkaar willen gaan ontmoeten. Bij de eerste kennismaking zullen zullen Bart van Doesburg en Harry Hendriks aanwezig zijn. We zullen je dan ook een rondleiding geven door onze moderne werkplaats. We hopen iets van je te horen, want we hebben je nodig!