Ga naar content

Vacature (alround) CNC Slijper rond en vlak

Zie jij het als een uitdaging om iedere dag weer de laatste finishing touch aan te brengen op precisieonderdelen en de laatste micrometers maatvoering aan te brengen? Vind jij het gaaf als jij kunt zeggen dat jij werkt aan matrijzen en stempels voor producten die terug te vinden zijn in a.s. de supermarkt en diverse auto’s? Dan hebben wij bij Doeko B.V. een mooie baan voor jou! Doeko B.V. groeit verder, dus wij breiden uit.

Wie zijn wij?
Bij Doeko B.V. in Weurt is bijna iedereen pietje-precies en de meesten zijn toch een beetje vakidioot. We houden ons graag bezig met het creëren van samenstellingen die zich kenmerken door een combinatie van nauwkeurigheid en complexiteit. Doeko B.V. maakt al meer dan een halve eeuw stempels, matrijzen, fijnmechanische componenten en -modules, vooral voor de verpakking, automotive-, semiconductor- en medische industrie. Zusteronderneming Ox-id B.V. is gespecialiseerd in de uitwerking en ontwikkeling van innovatieve concepten. Bij ons zijn 50 medewerkers en 25 robots in dienst.


Bedrijfscultuur

Wij zijn wat je noemt een typisch familiebedrijf. We hebben een open sfeer, kennen elkaar goed en hebben een no-nonsense houding.

Wat ga je bij ons doen?

Je gaat werken op de slijpafdeling van onze hypermoderne werkplaats aan complexe precisieonderdelen die nodig zijn om (fijn)mechanische modules, matrijzen en stempels te maken. Dat is de uitdaging! En dit doe je met behulp van meerdere geavanceerde machines en diverse apparatuur. Die bedien je, stel je in en programmeer je direct aan de machine en/of met CAM software voor de rondslijper.
Je brengt extreem nauwkeurige vlakken aan met behulp van een lapmachine.
Je zorgt voor een optimaal verloop en verdeling van de werkzaamheden. Van begin tot eind ben jij erbij betrokken en die verantwoordelijkheid, dát spreekt je aan.
Als het gaat om de uitvoering, dan span jij de producten op en ben jij verantwoordelijk voor het instellen van de machine- en gereedschappen. Dit volgens de normen die van tevoren zijn vastgesteld.
Jij gaat bepalen wat de optimale gereedschappen zijn bij elk proces en ook beslis jij over de benodigde hulp- en spangereedschappen.
We vinden het belangrijk dat jij stuurt op zo veel mogelijke onbemande spiluren. Hier denk je goed over na en je doet suggesties voor verbetering.
Je voert zowel tussentijds als op het einde, kwaliteitscontrole uit met behulp van meetmiddelen (zoals micrometers, eindmaten en een 3D-meetmachine). Dat hoef je niet alleen te doen: dit is door een collega voorbereid en ingesteld. De samenwerking maakt het juist zo fijn werken.
• Documenteren behoort tot jouw taken. Het vastleggen van o.a. gereedschapslijsten, spanmiddelen, programma’s en onderhoudsschema’s hoort erbij. En meetwaardes leg je vast in meetrapportages.
We hopen natuurlijk allemaal op zo min mogelijk storingen en daarom voer je preventief onderhoud uit. Als er dan toch kleine storingen zijn in de machine, dan los jij ze op.

 

Wat moet je kunnen, hebben en willen?

Op nummer 1 staat passie voor het vak! Want dan pas je bij ons. Je gaat werken aan veel verschillende producten met een grote diversiteit aan materialen.
Uit jouw cv blijkt dat jij een achtergrond hebt in fijnmechanica.
Qua vaardigheden vragen we een goede communicatie van je. Binnen het bedrijf bespreek je met verschillende afdelingen de technische zaken en planningen en ook eventuele afwijkingen of onduidelijkheden weet je helder en goed te communiceren.
Orde, netheid en discipline zijn voor jou vanzelfsprekend.
Je bent een pietje-precies, zoals wij (bijna) allemaal. Nauwkeurig werken en minuscule details willen bestuderen, dat is jouw tweede natuur.

Wat kunnen wij je bieden?

Een uitdagende fulltime job (40 uur per week), waarin je je kunt blijven ontwikkelen.
Een van de mooiste kantines met buitenplaats van Nederland!
Jouw werk omgeving is zeer netjes, schoon en rustig.
De mogelijkheid om zowel interne als externe opleidingen te volgen.
Een jaarcontract. We beginnen met een contract voor bepaalde tijd en als het bevalt, zijn we voornemens om onze samenwerking voort te zetten.
Je komt te werken in een gedreven, hecht team. We zijn serieus in ons werk en nemen hierin graag onze verantwoordelijkheid.
We hanteren de cao Metalektro.
Een marktconform salaris.
27 vakantiedagen en nog eens 13 ADV-dagen.
Je kunt starten tussen 7.00 uur en 9.00 uur en hebt dan een werkdag van 8 uur. Doeko B.V. houdt rekening met wat bij jou past en jouw privésituatie.

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en zie jij jezelf met ons mooie bedrijf meegroeien? Top! Stuur dan je motivatiebrief en cv naar vacature@doeko.nl. We vinden passie voor het vak en de wil om te leren belangrijker dan ervaring op papier, dus hou je niet in als je twijfelt of je past bij de functie.

Over de procedure het volgende. Deze vacature staat nu doorlopend open want wij blijven groeien.

Heb je gesolliciteerd? Dan nemen we snel contact met je op om je wat aanvullende vragen te stellen. Onze lijnen zijn kort, dus we laten je snel daarna weten of we elkaar willen gaan ontmoeten. Bij de eerste kennismaking zullen zullen Bart van Doesburg en Harry Hendriks aanwezig zijn. We zullen je dan ook een rondleiding geven door onze moderne werkplaats. We hopen iets van je te horen, want we hebben je nodig!